Infomøde om to nye bofællesskaber ved Helheden, Hedensted

30. juni 2024
Dato & tid
Søndag d. 30. juni • 13.00 - 15.00
Sted
Lille Gildesal
Vesterbyvej 8, 8722 Hedensted
Pris
Gratis

Søndag den 30. juni inviterer Naboskaber til et hyggeligt arrangement til voksne og børn i alle aldre, hvor du kan få masser af viden og inspiration til de to bofællesskaber, der skal bygges i Helheden ved Hedensted.

Til arrangementet er alle velkomne, uanset om du blot er lidt nysgerrig, klar på at flytte eller blot vil tage børnene med til en hyggelig aktivitet, hvor du også får noget at tygge på 🍰

Naboskaber fremlægger vores visioner og drømme for de to bofællesskaber, der bliver bygget i det nye kvarter i udkanten af Hedensted. Kvarteret bliver udviklet som et alternativ til de klassiske parcelhuskvarterer, og det bliver et sted med plads til privatliv og selvbestemmelse, men med et ønske om at fremme fællesskab og det bæredygtige liv 🏡🏘️

To bofællesskaber: Et seniorbofællesskab og et aldersblandet

Fælles ved begge projekter i det rolige landskab i kantet af Hedensted er, at vi vil udtænke visionerne og inddrage de fremtidige beboere så meget som muligt, så boligerne bliver skabt i fællesskab af arkitekter, beboere og byggefolk.

Det aldersblandede er tænkt som et klassisk bofællesskab, hvor de forskellige aldre, livsforhold og behov kan give et dynamisk og energisk liv til naboskabet imellem de private hjem.

Seniorbofællesskabet er tænkt til de voksne, der elsker hverdagsfællesskabet og som ønsker et skønt, nybygget hjem, hvor det er nemt og bekvemt at træde ind og ud af det uforpligtende fællesskab med naboer og venner.

Underholdning til de mindste og forplejning til alle

Som en del af arrangementet sørger vi for, at alle har det godt. Derfor bliver serveret et stort kagebord til de lækkersultne i alle aldre, nyopgravede gulerødder, sunde snacks og selvfølgelig skal børnene da have slushice til at køle sig ned på! 🥤

Til dem der har lyst, tager vi en lille gåtur forbi selve området, hvor bofællesskaberne skal bygges. Her kan du snuse til landskabet, mærke området og stille alle de spørgsmål, der skulle trænge sig på.

Og vi har simpelthen sørget for en tryllekunstner til børnene!🪄 Det bliver sjovt – også for de voksne. Og så kan du også få en souvenir med hjem i form af et ballondyr 🎈

Meld dig til – det er gratis

Vi håber på, at alle der er nysgerrige, vil lægge vejen forbi. For vi er simpelthen selv så spændte på projektet. Dejligt område, dejlig by og mon ikke også der flytter en helt flok dejlige mennesker ind, når den tid kommer!

Tilmelding

Tilmeld dig her på siden.

Dato, tid og sted

Søndag d. 30. juni kl. 13.00 – 15.00

Lille Gildesal
Vesterbyvej 8
8722 Hedensted
(se på Google Maps)

Tilmeld dig
30. June
Tilmeld
Allerede medlem af Naboskaber?
Vent...
Læs mere om projektet