Vision for nye almene boliger i Eriksborg, Silkeborg

Sensommer - afvent dato
Dato & tid
Sensommer - afvent dato
Sted
Medborgerhuset Sal C
Bindslevs Plads 5,
8600 Silkeborg
Pris
Gratis

Sammen med Naboskaber inviterer AAB Silkeborg til en aften, hvor du kan få masser af indblik i de almene boliger, vi har store visioner for i Silkeborgs nye bydel, Eriksborg.

I Eriksborg er der et nyt bydelsprojekt på vej med naturen og fællesskabet i centrum. Og midt i centrummets smørhul udvikler AAB visionerne for et fællesorienteret boligbyggeri, hvor beboerne kan få et hverdagsliv i symbiose med natur og lokalmiljø. 

Oplæg: Visioner for fremtidens boliger

Til eventet i Silkeborg Medborgerhus kan du blive inspireret og informeret af forskellige oplægsholdere, der hver har sit perspektiv på det kommende liv i Eriksborg og i det kommende naboskab. 

  • Naboskaber åbner op for værkstøjskassen og lukker dig ind i, hvordan vi hjælper mennesker med at skabe nye fællesskaber for folk, der vil bo sammen.
  • AAB Silkeborg belyser de almenes boligorganisationers styrker, og præsenterer visionerne for fremtidens bolig med bæredygtighed og relationer i fokus.
  • Silkeborg Kommune præsenterer planerne for Eriksborg-bydelen som helhed, og vil male et billede af de faciliteter og naturomdrejningspunkter, der vil skabe rammerne for menneskerne i det bakkede landskab.

Eriksborg: Djævlemosen, Grauballemanden og alle de andre rødder!

Sjældent kan man være så heldig, at lige i nærheden af ens nye boligbyggeri bliver der opført skole, institutioner, indkøbsmuligheder og generelt et helstøbt udviklingsprojekt, hvor alt, hvad der har værdi af ydre rammer er tænkt med fra start. 

Området har udseendet med sig, kan man roligt sige. Et flot landskab med gammel kulturhistorie, en praktisk beliggenhed og masser af natur.

Lejeboliger med det gode naboskab

Eventet bliver skabt i samarbejde med AAB Silkeborg, som har erfaringerne og visionerne, der kan skabe fremtidens boliger i Eriksborg. AAB Silkeborg udvikler boliger med høje ambitioner for boligerne, men i lige så høj grad de faciliteter, der skal understøtte det gode og sunde hverdagsfællesskab – både indendørs og udendørs.

Tilmelding

Du tilmelder dig på denne side.

Eventet er selvfølgelig gratis.

 

Tilmeld dig
Dato for event er pt. ikke fastlagt
Læs mere om projektet