Inspirationsmøde i Sjelle

10. april 2024
Dato & tid
Onsdag d. 10. april 2024 • kl. 19.30 - 21.00
Sted
Den Fri Hestehaveskole
Langelinie 40
8464 Galten
Pris
Gratis

Vi skal mødes i Sjelle!

Naboskaber inviterer til et møde mellem mennesker i alle afskygninger, der har interesse i udviklingen af et nyt landsbyfællesskab i Sjelle. Arrangementet finder sted på Den Fri Hestehaveskole i Sjelle.

Vi vil formidle omfanget, horisonterne og de muligheder projektet tilbyder, og vi giver dig et godt indblik i, hvad det er, Naboskaber kan hjælpe med. Vigtigst af alt, vil vi tale med dig og jer og åbne op for snakken om, hvad et bofællesskab i Sjelle skal tilbyde. Det tegner til, at boligerne bliver en blanding af ejer- og lejeboliger, og vi håber på at sætte første spade i jorden i løbet af 2025.

Bliv en del af projektet
Til eventet vil vi lægge op til, at du kan blive del af en skabergruppe, hvor du får lov til at svinge idépenslen og tage teten på mange af de ting, der skal udtænkes i bofællesskabet.

Når det er sagt er begivenheden for alle uanset niveau af interesse. Måske er du bare helt godt gammeldags nysgerrig, og så skal du endelig også komme og få stillet nysgerrigheden med kaffe som sidevogn.

Naboskaber vil præsentere indledende ideer til rammer og muligheder, men det er selvfølgelig jer – beboere – der skal skabe et bofællesskab ud fra jeres behov og ønsker. Det er jeres drømme, ideer og praktiske overvejelser, der skal danne grundlaget!

Om bofællesskabet
Vi vil etablere et bæredygtigt bofællesskab, hvor fællesskabet bliver dyrket i store og små bevægelser. Vi ønsker at skabe nogle fleksible rammer, som kan danne udgangspunkt for et moderne liv med meningsfulde relationer som de bærende vægge. Om I vil have nyttehaver, heste, hockeybane, fællesspisning og/eller klatrevæg er helt op til jer i fællesskabet.

Om Sjelle
Sjelle er en hyggelig, levende landsby med foreninger, samlingssteder og ikke mindst Den Fri Hestehaveskole med 200 elever. Landsbyen ligger 5 km nord for Galten med 20 min kørsel ind til Aarhus. Et dejligt sted, hvis vi selv skal sige det.

Tilmelding og sted
Arrangementet er gratis og afholdes på Den Fri Hestehaveskole Langelinie 40, 8464 Galten.
Tilmeld dig i formularen her på siden.

Tilmeld dig
10. April
Tilmeld
Allerede medlem af Naboskaber?
Vent...
Læs mere om projektet